Vyhodnocení 3. kola VGS

5. září 2010 v 16:46 | Lady.Jackson* |  Ostatní
Takže, vyhodnocení 3. kola VGS je tady ! Po delší době...omlouváme se. Hodnotím já a moje ségra Hančí (michael---jackson.blog.cz) Prosím aby se v žádném případě nikdo neurážel, je to pouze náš názor, něco co se nám nelíbí, může někomu připadat dokonalé a naopak.
Tak jdeme na to :

1. saska's love Michael Jackson
Hodnocení :
Lady.Jackson*: Takové podzimní barvy...hm, není to špatný, ale pár připomínek bych měla.
Je to dost velké a takové nevyplněné, navíc některé ty fotky nejsou nijak ukončené a "vznáší se v prostoru" nebo jak bych to řekla. Co se mi moc líbí - font písma, který jsi použila. 6,5/10
Hančí : Celkem pěkné, barevně sladěné, akorát mi některé fotky tam připadají takové neukončené. Zkusila bych je nějak ogumovat, nebo kolem nich dát nějaký nevýrazný rámeček. 7/10
Celkem za toto kolo: 13,5
Celkem (za všechny kola): 45,5
____________________________________________________________
Michelle
Hodnocení :
Lady.Jackson*: Moc pěkné, povedená práce. Akorát ta menší fotky Michaela by tam možná nemusela být.  9,5/10
Hančí : Velice povedené. Barevně sladěné. Nepřeplácané. Akorát ti vytknu jednu věc: ta menší fotka dole v rohu vy podle mě neměla být průhledná, takhle vypadá divně, jak se kříží s tou větší fotkou. 9,5/10
Celkem za toto kolo: 19
Celkem (za všechny kola):54
____________________________________________________________
Tér*
Lady.Jackson*: No, tak upřímně...nic moc. Nelíbí se mi jak jsou ty obrázky divně rozsekané a nijak neukončené. A navíc mi to příjde i nevyplněné, nějaké brushe nebo textury by tomu dost pomohly. 6/10
Hančí : Co ti k tomu řeknu... Nic extra úžasného. Ty rozsekané fotky podle mě působ takovým divným dojmem. Nějak bych je ořezala (samozřejmě ne rozsekané) a nějaké brushe a textury by také nebyly k zahození. 6,5/10
Celkem za toto kolo: 12,5
Celkem (za všechny kola): 43,5
____________________________________________________________
Verunka 
Lady.Jackson* : Mě osobně to nepříjde vůbec špatný. Možná je tam trochu moc brushů, ale nic zásadního bych asi neměnila. 9/10
Hančí : Moc pěkné. Krásný blend, akorát bych být tebou vypustila nějaké brushe a řešila volné místo nějak jinak. 9/10
Celkem za toto kolo: 18
Celkem (za všechny kola): 52
____________________________________________________________

Tak snad jsem  to všechno dobře sečetla (na kalkulačce - radši..) člověk nikdy neví :)
Někdy bude zadání dalšího kola...težko říct kdy, budu se snažit aby co nejdřív :D

Mějte se, Vaše Lady.Jackson* a Hančí
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Verunka Verunka | Web | 5. září 2010 v 19:02 | Reagovat

Super!!:-D...cekala jsem to teda horsi:-)...Na to ze to je muj prvni blend v zivote je to dobry :D...
Moc dekuji!:-)...tesim se na dalsi kolo :-*

2 Loui Loui | E-mail | Web | 6. září 2010 v 15:16 | Reagovat

Wow, jejdanky já nestačím koukat, máš rozjetou povídku, soutěž... Nějak mě mrzí, že jsem u toho nebyla dřív... Ale svoji minulost bych neměnila xD A jak se jinak máš, bobi?

3 šajinka.. šajinka.. | Web | 6. září 2010 v 16:44 | Reagovat

klásný..si šikulka..:D

4 Lennie Lennie | Web | 7. září 2010 v 19:04 | Reagovat

supr lay,nemáš zájem bejt sb? 8-)

5 Loui Loui | Web | 7. září 2010 v 19:21 | Reagovat

Ty abys mě zase nepřechválila, mě se vždycky sníží sebevědomí, když kouknu na ten tvůj :P

6 Verunka Verunka | Web | 8. září 2010 v 21:04 | Reagovat

Ahojky SBénko...mam novy dess:-)...tak jestli chces tak se koukni a kdyztak zanech komentar s tvym nazorem:-)...

7 saska's love Michael Jackson♥Your♥Love♥SB-éčko♥ saska's love Michael Jackson♥Your♥Love♥SB-éčko♥ | Web | 12. září 2010 v 7:54 | Reagovat

mno vedela som, že takto dopadnem :-D ...nie som v tom moc dobrá...ale aspoň viem, čo mám lepšie robiť atd... :-)

8 šajinka..:) šajinka..:) | Web | 14. září 2010 v 10:25 | Reagovat

mám důležitou prosbu.. :-D  :-D  :-D  :-D já sem si nějak potentila blog jako design..:D mohla by jsi mi udělat design..:) budu ti moc vděčná..:D a je celkem jedno sčím bude hlavně že ta bude majký..:) díky jsi zlato..:)

9 Soso Soso | Web | 17. září 2010 v 19:57 | Reagovat

Som späť, tak sa kukni ! :-)

10 šajik šajik | Web | 18. září 2010 v 16:44 | Reagovat

ahojky..:) na blogu mám další videa která jsem udělala..:) tak doufám že se budou líbit..;)

11 Verunka Verunka | Web | 18. září 2010 v 21:16 | Reagovat

:-)...chci se jen zeptat,kdy bude dalsi kolo VGS?
Promin jestli otravuju:-)

12 ...[ŠtĚpUšQa™]...   -Affs :] ~♥~ ...[ŠtĚpUšQa™]... -Affs :] ~♥~ | E-mail | Web | 21. září 2010 v 7:13 | Reagovat

Ahoj affí, nejdřív se musím omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala. To víš, začala škola a prostě nestíhám :D. Ale protože nám ted' zateplujou školu, budu tu tenhle týden a pak jsou ještě dva svátky.Jak se máš ty? A co začátek školy? Zase se ozvi, mám tě ráda, tvoje ...[ŠtĚpUšQa™]... .

PS: Všechno to¨jsou krásný výtvory :P :).

13 MiSs..ESsmeraldAˇˇ MiSs..ESsmeraldAˇˇ | Web | 22. září 2010 v 16:22 | Reagovat

AhOjky :-) mám na blogu POTM :-) byla bych ráda kdyby jsi hlasovala :-) děkuju mocky :-) dík pp

14 zuzy zuzy | Web | 24. září 2010 v 16:40 | Reagovat

ahojík zlato, nebude dílek povídky... ?? potřebuju si něco krásnýho přečíst ♥ :-)

15 Michelle tvé sbéééé Michelle tvé sbéééé | Web | 27. září 2010 v 17:38 | Reagovat

ahojky...pls kdy bude další kolo VGS?? :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
!!! NEČTĚTE BULVÁR !!!
_________________________________________________________
Moje oblíbené stránky (stránky, které ráda navštěvuji) :
____________________________________

FANCLUBS
X
________________________________________________________

© Lady.Jackson* 2009/10/11
________________________________________________________
Můj reklamní banner, můžete si ho dát na bloga dělat mi reklamu
(pochybuju, že to někdo udělá :D)
↓↓↓
Ahoj